Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چند سالی است روزهای پایانی سال برای آموزش و پرورشی‌ها به ویژه حوزه توسعه و پشتیبانی ایامی پرتنش تر از سایر روزهاست چراکه  پرداخت معوقات فرهنگیان به ساعات پایانی سال می‌رسد؛ هرچند از تامین اعتبار تا واریز به حساب فرهنگیان هم به جهت تعطیلات و ضرورت طی شدن فرآیند اداری حرف و حدیث بسیاری ایجاد می‌شود اما در نهایت روزهای اول سال هرچند دیر اما مبالغ معوقه به حساب فرهنگیان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امسال اوضاع تغییر کرد و سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش  و علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی از پرداخت زودتر این معوقات خبر داده بودند و همین خبر عامل دلگرمی معلمانی بود که گاه برخی از آنها همچون معلمان خرید خدمات آموزشی تا اینجای سال تحصیلی دریافتی نداشتند یا حق التدریس هایی که پرداخت بخشی از خرج و مخارج نزدیک عید را منوط به این پرداخت می دانستند ولی شرایط به گونه‌ای دیگر رقم خورد و   نه تنها معوقات زودتر پرداخت نشد بلکه حتی به ساعات پایانی سال هم  نرسید.

چشم انتظاری فرهنگیان برای احقاق حقوقشان

معوقاتی که حالا تامین اعتبار آن معضلی پیچیده شده است بخش عمده آن شامل حق‌التدریس شاغلان، حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی، اضافه کار پرسنل اداری و حقوق معلمان مدارس خارج از کشور است.

با وجودی که وزیر آموزش و پرورش فروردین سال گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، از تمهیداتی برای کاهش تاخیر پرداختی حق التدریس شاغل صحبت کرده است اما گویی اوضاع برای تحقق این مسیر هم مساعد نبوده است.

تاخیر در پرداخت و ابهام در اعلام زمان پرداخت معوقات در روزهایی که دخل و خرج خانواده ها بالا می‌رود؛ واکنش‌هایی را از سوی معلمان به دنبال در پی داشت و در فضای مجازی و صفحات شخصی آقای وزیر در فضای مجازی خواستار توضیح  بودند که در نهایت آقای وزیر در پاسخ به یکی از این انتقادات نوشت:

« واقعا معضل آزار دهنده‌ای است بویژه در مواردی که تعدادی از همکاران عزیزم (خرید خدمات) این معوقات همان حقوق ماهانه و تنها محل تامین معیشت آنها باشد.

دیشب تا نزدیکی‌های سال تحویل در سازمان برنامه بودم و همه مدیران سازمان و خزانه در تلاش برای تامین این منابع بودند ولی متاسفانه امکان تامین برای همه آنها فراهم نشد.

بخشی از معوقات تامین شد که معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارتخانه و همکاران ایشان تا قریب صبح مشغول کارسازی برای استان‌ها بودند.»

معلمان خرید خدمات آموزشی؛  قربانیان کسری معلم

حدود ۵-۶ سالی از اجرای طرح خریدخدمات آموزشی می‌گذرد و کلاس‌های درس مناطق محروم با وجود معلمان تحت پوشش این طرح پر شدند و علی رغم انتقادات بر کیفیت کار اکنون آموزش و پرورشی‌ها از کیفیت و راندمان کار هم رضایت دارند، اما حفظ کرامت این معلمان در طرح نوپایی که حالا به بلوغ نزدیک می‌شود نادیده گرفته شده است.

معلمانی که حتی با حقوق ماهیانه ۸۰۰-۹۰۰ هزار تومان حاضر به فعالیت شدند، اما همین اندک حقوق را هم به موقع دریافت نمی‌کنند و در حالی که امسال ردیف مستقل بودجه برای حقوق آن‌ها در نظر گرفته شده بود، اما دیرکرد در دریافتی همچنان برای این معلمان پابرجاست.

یکی از معلمان این طرح درباره وضعیت دریافتی در سال تحصیلی جاری به خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سال گذشته مبلغ قرارداد حدود ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومان بود و امسال به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید، اما از این مبالغ حقوق سال تحصیلی جاری و حتی مبالغی از سال گذشته باقی مانده است که هنوز دریافتی نداشتیم.

در شرایطی که کسری نیرو در آموزش و پرورش همکاری معلمان خرید خدمات آموزشی را می طلبد اما این تاخیرهای طولانی در پرداخت حقوق و نبود امنیت شغلی تداوم فعالیت معلمان را با اما و اگر روبه رو می کند.

پرداخت حق الزحمه کار  در ازای فعالیت ابتدایی ترین حقی است که  فرهنگیان دارند اما همین حق اولیه در پیچ و خم مسائل خزانه، آموزش و پرورش و دولت گیر می‌کند و معلوم نیست بالاخره کی سامان می یابد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی اخبار مدارس فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند